Не слухай новорічне привітання Януковича!

Досить брехні!
http://dij.com.ua/

9 коментарів

Ігор Гамаль
Ввів своє ім'я та e-mail, натиснув кнопку, і все? Совість чиста? Я виграв?
Що дасть ця віртуальна боротьба?
Надія Вірна
Та тут суть не в реєстрації, а в тому, щоб проігнорувати привітання тим самим засвідчивши свій супротив такій політиці
Ігор Гамаль
Проігнорувати привітання я ще згідний, хоча теж не зовсім зрозуміло, що це дасть? А от сайт дивний :) Схоже на збір інформації.
Надія Вірна
Я, чесно кажучи, спершу навіть не помітила, що там тре реєструватися. І не зареєструвалась) Так то ж добровільно. Тут ідея сама цікава. Вона мені імпонує. Тому й ділюсь)))
Юля Шешуряк
ця ідея вже давно на фб гуляє… я підтримую, але Ігор правий — воно нічого не дасть. хто ж натиме, чи дивилися привітання, чи не дивилися, і скільки людей дивилося? — ніхто! то смисл?
Надія Вірна
Роби великі справи, але вони починаються з малих. Для того, аби пройти марафонську дистанцію, потрібно зробити перший крок)))
Володимир Вакуленко-К.
Я на ФБ змінив авотарку — все таки з Бандерою Новий рік кращий! Ну і я не славлюся брехливим. Мені не потрібна сцука (сленг) яка спортачить святковий настрій!
Станіслав Попов
Я впевнений, що при привітанні «президента» більше половини України перехотіли пити шопманське… я спеціально подивився привітання, але досихпір не вірю, що Віктор наш «лідер»!
Святослав Вишинський
Відтепер можна заснувати тему для обговорення новорічного привітання для тих, хто його не чув — та активно її обговорювати, перетворюючи на більш вагомий інформаційний прецедент, аніж вона була насправді.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте