Умикнути Україну

Так в Давосі озвучив слоган Янукович. І байдуже, що хотів він сказати, чи що там спічрайтери йому написали (певно і сам не розумів — «тєкст как-то по-дєбільному напісан»), бо сказав — що сказав. Їхній слоган, слоган їхньої банди однодумців — «Умикнути Україну». Для тих, хто не знає, умикнути — це забрати, вкрасти тощо. От вони і «умикають» Україну. І ще й тішаться цим на весь білий світ.
Так після цього у нього ще й було продовження, скорше від себе, бо то ніхто з його оточення не додумався б таке йому написати. Так от на форумі в Давосі він всіх запросив до України, особливо, коли тепло і коли жінки роздягаються (!!!). От таке собі запрошення секс-туристів.
І тут вже не смішно. Бо його обмовки що далі, тим більше стають за Фройдом — спершу були реформи зарази, а тепер умикнення України.
Але з цією владою не тільки жінки голі ходитимуть, а й чоловіки — бо останню сорочку забирає у людей за «покращення життя».
Страшно те, що люди й надалі сліпо підтримують і вірять. В що? В зарази та умикнення? В тиск і ганьблення нашої історії і культури? В те, як «Україну мають таланти» у особі прокурорів та олігархів (це я про сабонтуйчик Яна Табачника)? В що вірять???
 






5 коментарів

Максим Козменко
О, ключове слово правильне — ганьба! Нехай кожен його скаже…
Ірина Мороз
Я теж була свідком того, як він намагався вимовити це надзвичайно складне для артикуляції слово. Таки ганьба!
Надія Вірна
Ви знаєте, що кажуть люди, котрі його підтримують: «Що ви пристали до чоловіка? Хіба ви не помиляєтесь? Головне, що він порядок наводить, щось робить, реформує Україну. Пенсії обіцяє підвищити! А ви до слів чіплєятесь. От ваш Ющенко і ТИмошенко правильно говорили і що? І де вони зараз?»
Ірина Мороз
Ха! Авжеж! Що тут ще скажеш?! )) До слів чіпляємось, хай йому грець, таки так! ))
Галина Єреміца
Помилився??? Глава держави читав свій виступ з папірця — хай спочатку читати навчиться — проффесор! А щодо запрошення відвідати Україну тоді. коли зацвітуть каштани і роздягнуться жінки… — це повний абзац.З таким рівнем життя в Україні жінки незабаром взагалі постійно роздягнуті ходитимуть.Виглядає, що у Януковича — сексуальні проблеми.Хай свою страшилку-Люду роздягає — вони один одного вартують!
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте