Буковинські регіонали кажуть, що об’єктивки на журналістів не збирають

«Українська правда» писала, що центральний офіс ПР вимагає від місцевих осередків зібрати інформацію про журналістів з детальним описом їхніх політичних уподобань. УП надала копії листів та схем, за якими мала збиратися ця інформація. В принципі, збирання інформацїі про людину без її згоди є карним правопорушенням.
Та злодій злодія не судить-не карає...
В Чернівецькому обласному осередку ПР нам повідомили, що ніяких листів подібного змісту до них з центру не надходило і ніякої інформації про журналістів ті не збирають. 
Але ж листи були! І є їх копії. І, можливо, якби не шум, який піднявся навколо цього питання, то інфо  на журналістів Буковини збирали б. А може її таки збирають?..

2 коментарі

Олена Архіпова
Надійко, в УП сидить такій собі Мустафа і його однодумці, які давно перетворили рух «стоп цензурі» і все, що із ним пов«язане в суто політичний піар-проект. Я не виправдовую регіоналів і знаю, що вони здатні на багато різних пакостей, але і журналісти УП теж
Святослав Вишинський
Політичні уподобання журналістів, очевидно, можуть бути описані тільки на основі їхніх публічних дописів, висловлювань, роботи в прес-службах тощо, і тому не є конфіденційною інформацією. Створення подібних схем фактично є звичайним аналізом, який може провести не тільки будь-яка політична партія, але й будь-яке новинарне видання. Подібна інформація може також вільно фігурувати у джерелах на зразок «Вікіпедії».
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте