Ви ще не здогадуєтесь, але ми живемо в "покращеній" Україні

Нещодавно по центральним каналам почали крутити політичну рекламу партії регіонів. І, виявляється, що в часи помаранчевої влади ми жили, мов після війни, — скрізь розруха, все сіре, обідране, бідне (відповідні кадри). Але прийшов він — і зробив усім покращення, і країна стала для людей, і економіка запрацювала, і люди стали багатшими, і взагалі все прекрасно в нас. і на весь екрань (скоріш за все слоган майбутньої кампанії): «руїну подолано».
ну, як можна подолати руїну, — я щось не дуже уявляю. можна відбудувати, відновити з руїни. а долати руїну… може того ми зараз так і живемо «покращено», що вони весь час те й робили, що долали руїну. суть того слогану така сама пуста, як і в «перемагати бідність».
та найбільше мене дивує те, як самовпевнено вони кажуть, що от вони (наголошую, саме вони, не прості люди, а ВОНИ) два роки, бідолахи, ВАЖКО працювали  і «долали руїну».
мені аж якось соромно стало, бо ж регіонали, так працювали, а решта 46 чи 45 мільйонів байдикували цих два роки. непорядок.
одним словом, якщо ви ще не знаєте, в якій «покращеній» країні живете — перегляньте рекламу. вам все стане зрозуміло, можливо, як і мені, соромно.
адже й наш голова ОДА Папієв теж не спить не дрімає, а долає, долає, долає руїну. і тільки він, тільки завдяки йому, ми прокидаємось зрання, маємо хліб насущний.
«Крок за кроком ми поліпшуємо соціально-економічну ситуацію в регіоні». М. Папієв.
вітаю, друзі, нас усіх з покращенням-поліпшенням-подоланням!
Алілуя!

4 коментарі

Володимир Антонюк
Ми живемо не просто в покращенній країні, а навіть, можна сказати, в тюнінгованій.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте