Про злет "професійних хвойд"

Спершу думала не реагувати, але, цікаво почути вашу думку.
От вперше почула про себе дуже чітку і багатозначну критику. "...вчора у той момент коли мені спало на думку, що я знаходжуся на злеті професійних хвойд, які переконують оточуючих, та в першу чергу себе, що вони незаймані, я покинув дане міроприємство".
То Захар Подкидишев про те, як було на зустрічі журналістів і як він намагався пояснити, яка ж паскудна газета «Час», що друкує там джинсу, а тут його Роман Жахів перебив, бо Захар замість відповіді по суті питання почав переводити стрілки і нападати.
Тут якраз той випадок, про який ми вчора і говорили, — не подавати руки, не спілкуватися, не вітатися.

12 коментарів

Оксана Баланюк
Надіє, я ще не зустрічала кота, який би хвилювася, що про нього кажуть миші. Тож не звертай уваги на всілякі провокації))
Надія Вірна
так я розумію, що то є. але такі вислови повинні отримати відповідну реакцію. особливо, коли вони йдуть від радника секретаря міськради. чи там всі так думають?
Володимир Антонюк
ага, там всі так думають. А тобі то що до того? Чи має хвилювати чесну і порядну дівчину, те, що про неї думає якесь гімно? Я навіть те коментувати не хочу. Гидота. Справжнє лице і голос нинішнього режиму. Хробакам усі пагані і небезпечні ;)
Надія Вірна
так думати мож все, що хочеш, та й говорити теж. але не публічно, і не про журналістів. і не людині, яка радить з питань ЗМІ в ратуші.
Святослав Вишинський
«BukNews»: «Радник Михайлішина заплатив за свій язик посадою» (12.06.2012).

«У блоговій мережі „Вкурсі“ був виставлений мій особистий коментар. Чомусь його інтерпритували, як нібито офіційну позицію міської ради. Тому для того, щоби припинити спекуляції навколо цього, я вчора написав заяву про звільнення з посади радника міського голови з питань зв’язків із громадськістю. Ось, будь ласка, копія цієї заяви. Я не вважаю їх хвойдами, я вважаю їх хорошими журналістками. Можливо, я десь емоційно це висловив, але я нікого не хотів образити, — сказав Захар Подкидишев, екс-радник міського голови».
Вікторія Яшан
Але ж він це сказав не як радник міського голови, він туди прийшов як журналіст, отож говорив судячи по собі.
Та й це правда, в наші часи газети ледве виживають. Без реклами, політичної реклами та й джинси газет не було б.
Святослав Вишинський
Репортаж телеканалу ТВА з коментарями:

Михайло Шморгун
Чогось… я не дуже тішуся з того факту… У мене є питання -… і шо дальше? Тепер очікувати нових «жертв»? Вендетти? Обливання брудом? Ділення журналістів на «своїх» і «чужих»?

Нагадало (… невписатися в поворот...) латинський афоризм Auferte malum ex vobis — типу (ИСТОРГНИТЕ ЗЛО ИЗ СРЕДЫ ВАШЕЙ), що говорить не про обструкцію конкретної людини (яка це умовне «зло» «оліцитворяєт»), а про процес очищення, як про цінність… Це важливіше (на мою думку)

П.С. Любу людину шкода… І того хто ображає і ображеного…
Сергій Батаєв
Мені шкода цих людей і цього міста, адже робити на таких речах «піар» — це дуже низько. Ви ж маєте бути однією «родиною», яка допомогає одне-одному, але ніяк не виносить сміття за межі.
Якщо це вас образило — то ви такі і є насправді.

До чого тут вгазалі його робоча посада, адже одне людина має персональну думку та зовсім інше це робота.
Адам Чесноков
Журналістика — справа свята. Маємо цінувати журналістів. В астрології за них відповідає планета Меркурій і стихія Повітря. У римські міфології Меркурій зображувався з крилами на капелюсі і сандалях. Журналісти — ангели у нашому матеріальному світі. Ангел — це Божий посланець, вісник. Є й занепалі ангели, які люблять більше темряву ніж світло.
Коли в країні є оці крилаті незалежні істоти — значить є демократія. Коли вони відсутні — це ознака влади пекла. Варто згадати лише ситуацію зі свободою слова за часів Сталіна чи Гітлера.
Цінуймо журналістів!
Святослав Вишинський
Як зустрінете журналіста «во плоті» — цілуйте «святі» руки. А редакторам — «святі» ноги.
Адам Чесноков
Звичайно, що у наш час майже все можна купити за гроші. Навіть священик не захоче проводити церковний обряд, якщо у людини не буде грошей. Журналісти є грішні як і всі люди. Я тому вільну журналістику вважаю чимось святим, бо ситуація зі свободою слова є показником настільки влада дотримується християнських ідеалів. Влада, яка виступає проти незалежних журналістів, скочується до сатанізму. Як Ви знаєте, сатанізм не полягає лише у проведенні містичних обрядів. Вважається, що антихрист буде себе відавати за Ісуса Христа. Якщо влада придушує свободу слова — це ознака, що вона боїться світла (правди). У країнах де панує диктатура і немає вільних журналістів, часто місце Бога займає вождь, а влада більше цінує гроші, замість любові до ближнього.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте